Juurespihvit

Keitä ja kuori perunat, pilko juurekset ja keitä tarvittaessa 10 min. Raasta kasvikst karkeaksi raasteeksi, lisää joukkoon pilkottu sipuli.

Sekoitamjoukkoon muna, jauhot, suola ja mausteet.

Annostelepihviseosta pannulle ja tasoita pihveiksi.

Paista molemmilta puolilta 3-4 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty3.1g2.1kcal0g0.5g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.9g0.2kcal0g0.1g0g0g
Palsternakka 1.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 1.7g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g11kcal0g1.8g0.2g0.2g
Valittu annoskoko8g5kcal0g0.9g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0g0.5g0.1g0.1g
Arvot/100g100g64kcal0g10.7g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348641