Herkkujauhelihapihvit (kuitupitoiset)

Turvota vehnäleseitä ja fiberhuskia n. 1 dl:assa vettä.

Sekoita mukaan jauheliha.

Sekoita hyvin, lisää joukkoon muut ainekset ja maun mukaan esim.

jauhelihamaustetta, suolaa, valkosipulisuolaa.

Paista uunissa sopivan ruskeiksi, n. 10-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 6.6g15kcal1.2g0g1.1g0g
Fiber husk (1rkl=10g)0.3g0kcal0g0g0g0.2g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g0.3g0.4kcal0g0g0g0.1g
Smetana, Valio, hyla0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Cuisine, Valkosipuli & yrtit (Creme bonjour), annos 100g0.4g0.6kcal0g0g0.1g0g
Sipulikuutiot rainbow0.4g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g34kcal2.4g0g2.6g0.6g
Valittu annoskoko9g17kcal1.2g0g1.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.6g0g0.7g0.2g
Arvot/100g100g202kcal14.1g0g15.3g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117761