Punajuurikvinoa

Raasta punajuuret hienoksi raasteeksi.

Liota kvinoaa n. 30 minuuttia, kaada liotusvesi pois, huuhtele ja keitä n. 20 minuuttia kunnes kvinoajyvät ovat turvonneita ja läpikuultavia.

Sekoita kvinoa punajuuriraasteeseen.

Mausta suolalla, lisäksi maun mukaan esim.

chilillä, garam masalalla ja valkopippurijauheella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kvinoa, jyvät3.1g12kcal0.4g2.2g0.2g0.2g
Punajuuri makeuttamaton kokonainen (Saarioinen), annos 100g5.3g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g27kcal1g5g0.4g0.4g
Valittu annoskoko8g13kcal0.5g2.5g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.3g1.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g158kcal6g29.8g2.4g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141818