Paholaisenkastike

Pilko sipulit ja paprika tehosekoittimeen tai monitoimikoneeseen.

Lisää mausteet.

Jauha kaikki aineet tasaiseksi soseeksi.

Valuta lopuksi öljy kastikkeen sekaan ohuena nauhana koneen koko ajan käydessä.

Säilytä kastike jääkaapissa

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Suttu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipulietana 0.6g2.7kcal0g0g0.3g0g
Paprika, punainen0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Sinappi 0.7g0.9kcal0g0.1g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)1.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g82kcal0g2g8.2g0g
Valittu annoskoko8g41kcal0g1g4.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g21kcal0g0.5g2.1g0g
Arvot/100g100g491kcal0g11.9g48.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145310