Mummin maustevoi

Vaahdota sähkövatkaimella voi vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää mukaan pikkuhiljaa liruttaen vesi.

Jatka liruttamista öljyllä.

Viimeisenä kippaa sekaan rahka ja sekoita.

Ripauta sekaan hieman suolaa.

Mausta mielesi mukaan esim.

valkosipulilla, ruohosipulilla, rakuunalla tai muilla yrteillä.

Kokeile myös chiliä, aurinkokuivattua tomaattisilppua tai valmiita maustesekoituksia.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)2.3g17kcal0g0g1.8g0g
Vesi1.7g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2.9g1.6kcal0.2g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g64kcal0.4g0.2g6.6g0g
Valittu annoskoko8g32kcal0.2g0.1g3.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g16kcal0.1g0.1g1.7g0g
Arvot/100g100g379kcal2.4g1.2g39.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182880