Kesäkurpitsapasta

Raasta kuoritusta kesäkurpitsasta ohuita suikaleita esim.

perunankuorimaveisellä.

Siemenet ja keskusta kannattaa jättää pois.

Laita kattilaan pari rkl. oliiviöljyä ja kesäkurpitsasuikaleet, mustapippuria ja suolaa.

Kuumenna ja valmista on!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Runnakko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 7g1.3kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy, eksta neitsyt, memmas knossos (Knossos cretanfood), annos 15g1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g27kcal0g0.4g2.8g0g
Valittu annoskoko8g14kcal0g0.2g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0g0.1g0.7g0g
Arvot/100g100g163kcal0g2.4g16.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193227