Tomaattikeitto

Kuutioi sipulit ja kuullota ne öljyssä.

Lisää kattilaan ½l vettä ja paseerattu tomaatti.

Sekoita hyvin 2 dl kylmää vettä jauhoihin ja lisää se kiehuvaan keittoon ohuena nauhana.

Mausta lihaliemikuutiolla, suolalla, pippureilla ja oreganolla ja anna kiehua n. 15min.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna kuumua n. 3min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Tiina1989
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)2.9g0.9kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Vesi4.1g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light0.6g1.1kcal0g0g0.1g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g8kcal0g0.8g0.4g0g
Valittu annoskoko9g4kcal0g0.4g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g47kcal0g4.7g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83323