Hiivaton jauhelihapizza

Sekoita pizzapohjan aineet keskenään, eli vesi, vehnäjauho+leivinjauhe, suola ja rypsiöljy.

Paista jauheliha, sipuli, herkkusienet ja mausta oman maun mukaan.

Muotoile pizza pohja uunipellille leivinpaperin päälle.

Levitä ketsuppi pizzapohjan päälle.

Levitä taisesti jauheliha, sipulit ja herkkusienet pizzapohjalle.

Purista valkosipulin kynnet ja ripottele pizzan päälle ja lisää oregano.

Lopuksi ripottele tasaisesti pizzan päälle juusto.

Paista pizza uunin keskitasolla 220 asteessa ja n.15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.5kcal0.2g1.3g0g0.1g
Vesi1.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihapihvi, naudanpaisti, paistettu ilman rasvaa 2.3g3.3kcal0.5g0g0.1g0g
Sipuli, paistettu 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0.1kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g1.2g4.2kcal0.3g0g0.3g0g
Oregano, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix0.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g35kcal2g2.8g1.4g0.2g
Valittu annoskoko9g18kcal1g1.4g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.5g0.7g0.4g0.1g
Arvot/100g100g206kcal11.8g16.5g8.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235921