Kalkkunamureke

Turvota korppujauhoja jogurtissa jonkun aikaa, lisää silputtu sipuli ja suolaa sekä mausteita oman makusi mukaan (paprika, chili, cayenne- ja mustapippuri, yrttiseos....) Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita tasaiseksi.

Voitele vuoka ja muotoile mureke keskelle.

Paista noin tunti 200 asteessa.

Samssa vuoassa kannattaa kypåsentää myös lisuke! Esim.

pilkottua perunaa, bataattia, porkkanaa, papriukaa, kesäkurpitsaa....

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Eridanous vähärasvainen kreikkalainen jogurtti (Lidl), annos 150g2.1g1.2kcal0.1g0.1g0g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras0.4g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g4.7g6.5kcal0.9g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.5g0.7kcal0.1g0g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g21kcal2.2g0.6g1g0g
Valittu annoskoko9g11kcal1.1g0.3g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.6g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g126kcal12.9g3.5g5.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366111