Jauheliha-perunajuuresvuoka

Ruskista jauheliha.

Lado peruna-juuressekoitusta ja jauhelihaa kerroksittain uunivuokaan.

Kaada lopuksi päälle ruokakermat.

Paista 225c noin 60min.

Voit halutessasi lisätä yrttejä, kuten timjamia yms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg4.6g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Atria kevyt jauheliha1.8g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g1.1g1.4kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl0.9g0.8kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g15kcal0.8g1g0.8g0g
Valittu annoskoko8g8kcal0.4g0.5g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.2g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g92kcal4.8g6g4.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299643