Mustikka-grahampuuro

Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa.

Lisää grahamjauhot sekaan voimakkaasti vispaten.

Keitä 5 - 10 minuuttia.

Lisää sekaan mustikat ja jatka kypsentämistä 5 - 8 minuuttia.

Mausta sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Hypoxipm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi5.5g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 0.9g3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Mustikka metsä- 1.6g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Sokeri 0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g11kcal0.2g2.2g0g0.4g
Valittu annoskoko9g6kcal0.1g1.1g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Arvot/100g100g66kcal1.2g12.9g0g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381729