Pekonilohi

Leikkaa lohi annospaloiksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Kääri annospalat pekoniviipaleeseen ja paista uunipellillä 175 asteessa noin 40minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 7g14kcal1.3g0g0.9g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot1.4g4.1kcal0.2g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g36kcal3g0g2.6g0g
Valittu annoskoko8g18kcal1.5g0g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.8g0g0.7g0g
Arvot/100g100g212kcal17.9g0g15.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285973