Kukka- ja parsakaalikeitto + katkaravut

Haudutetaan paloitellut kaalit ja sipuli kattilassa pehmeiksi.

Soseutetaan sauvasekoittimella ja sekoitetaan joukkoon tuorejuusto ja katkat.

Lämmitetään kuumaksi, muttei kiehauteta enää katkojen lisäämisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Marsuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali2.9g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl1.4g0.4kcal0.1g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour0.4g1.2kcal0g0g0.1g0g
Katkarapu0.7g0.5kcal0.1g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g7kcal0.6g0.4g0.2g0.2g
Valittu annoskoko9g3kcal0.3g0.2g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g40kcal3.5g2.3g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=13299