Kana-Kasvis-Kastike

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää kanat.

Ruskista kanoja tovi ja heitä sekaan paprikat ja tomaatit.

Lisää myös herkkusienet.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Ainesten ollessa suunnilleen kypsiä lisää kerma sekä paseerattu tomaatti.

Kastikkseeseen saa lisää makua liuottamalla yhden kanaliemikuution veteen ja lisäämällä sen ennen kermaa ja paseerattua tomaattia.

Hauduta kastiketta lopuksi hetken aikaa.

Valmistus vie noin 15 min. Lisukkeeksi sopii pasta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Janizpl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g3g3.3kcal0.7g0g0.1g0g
Paprika, punainen1g0.2kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1g0.3kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P1g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g12kcal1.4g0g0.4g0g
Valittu annoskoko9g6kcal0.7g0g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.4g0g0.1g0g
Arvot/100g100g70kcal8.1g0g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219855