Kevyt kaalikeitto

Ruskista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sekaan ohueksi pilkotut porkkanat, kaali ja sipulit.

Ruskista vielä hetki ja kaada sitten sekaan vesi tai lihaliemi.

Mausta makusi mukaan.

Veden/ lihaliemen määrää voit säädellä mielesi mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Runsaan oloinen annos. Ei kuitenkaan tule \"ähkyä\".

tiistai 17.07.2012 klo 11:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2.9g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2g3.2kcal0.4g0g0.2g0g
Sipuli kuivattu 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Vesi2.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g10kcal0.8g0.6g0.4g0.4g
Valittu annoskoko9g5kcal0.4g0.3g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.2g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g57kcal4.7g3.5g2.4g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298987