Tonnikalapiirakka HYVÄ ja helppo

Sekoita pohjan aineet.

Sekoita täytteen ainekset.

Juustoraastetta niskaan.

Osan jauhoista voi vaihtaa vaikkapa kaurahiutaleisiin.

Paista 200 astetta n.25 min. Vähän ruskeaksi.

Ripottele kypsän piirakan päälle salaatti.

Resepti varastettu Kotikokin sivuilta ja hieman luovasti toteutettu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Manneli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili 10% hyla, (valio)2.6g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.1.1g3.8kcal0.1g0.7g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.7g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Tonnikala vedessä 2g2kcal0.4g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%0.6g1.5kcal0.2g0g0.1g0g
Katkarapu 0.7g0.4kcal0.1g0g0g0g
Oivariini, 750g0.2kcal0g0g0g0g
Lempi annossalaatti (Vihreäkeiju), annos 80g0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g25kcal2g1.6g1g0g
Valittu annoskoko9g12kcal1g0.8g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.5g0.4g0.3g0g
Arvot/100g100g143kcal11.5g9.2g5.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427842