Kesälasagne

Tee Dolmiosta ja jauhelihasta kastike tai käytä edellispäivältä jäänyttä kastiketta.

Laita kattilaan kerma ja maito, kuumenna kiehuvaksi.

Raasta juusto ja lisää noin puolet kastikkeeseen, sekoita kunnes juusto on sulanut.

Mausta mielesi mukaan ja suurusta lopuksi vehnäjauhoilla.

Leikkaa kesäkurpitsa noin puolen sentin viipaleiksi.

Lado uunivuokaan pohjalle puolet jauhelihakastikkeesta ja sen päälle puolet kesäkurpitsa viipaleista ja puolet juustokastikkeesta.

Toista kerrokset ja ripottele päälle loppu juustoraaste.

Paista 225 asteessa kunnes pinta on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Dolmio Light Classico Bolognese1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 1.2g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g1.5g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Maito, Kevyt1.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g0.6g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g17kcal1g1g1g0g
Valittu annoskoko9g8kcal0.5g0.5g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.3g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g96kcal5.7g5.7g5.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182806