Tonnikalapizza

Sekoita pohjan aineet puuhaarukalla ja levitä uunipellille.

täytteet päälle, mausta sitruunapippurilla ja tillillä ja paista 225 noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3kcal0.1g0.6g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl0.5g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.7kcal0g0g0.3g0g
Maitojauhe rasvaton 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi1.4g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Tonnikala öljyssä (Rainbow)1.3g2.4kcal0.3g0g0.1g0g
Tomaattimurska 1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna, keitetty 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa0.9g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g31kcal1.6g2.4g1.4g0.2g
Valittu annoskoko9g15kcal0.8g1.2g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.4g0.6g0.4g0.1g
Arvot/100g100g181kcal9.4g14.1g8.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90253