Kaalipata

Keitä riisit, lisää keitin veteen suola.

Pese ja kuori porkkanat pilko porkkanat ja kaali.

Paista jauheliha ja mausta haluamillasi mausteilla.

Kaada riiseistä vesi pois, lisää riisin sekaan paistunut jauheliha.

Paista kaali ja porkkana paistin pannulla/kasarissa, lisää paisto vaiheessa pannulle vesi ja paista kaali porkkana seosta sen aikaa, että vesi on imeytynyt ja haihtunut pois.

Sekoita kaali porkkana seos riisin ja jauhelihan sekaan, sekoita kunnolla ja syö.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitkäjyväinen riisi , keitetty (Rainbow), annos 100g4.4g15kcal0.4g3.4g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kaali, paistettu 1.3g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Porkkana, paistettu 0.6g0.5kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 1.2g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g39kcal1.2g7g0.6g0g
Valittu annoskoko9g20kcal0.6g3.5g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g10kcal0.3g1.8g0.2g0g
Arvot/100g100g232kcal7.1g41.2g3.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346605