Vihannesvuoka

Huuhtele ja pilko öljyttyyn vuokaan munakoiso, kesäkurpitsa ja broccoli.

Mausta suolalla, pippurilla ja ruohosipulilla.

Ripottele vuokaan parmesaani ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, sekoita ja laita folio päälle, jatka paistamista toiset puolisen tuntia tai kunnes vuoka näyttää valmiilta.

Hyvä lisäke esimerkiksi kanalle!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g2.6g2.1kcal0g0.2g0.1g0g
Munakoiso 2.1g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 2.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Broccoli 200 g1g0.2kcal0g0g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 0.1g0kcal0g0g0g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g8kcal0g0.8g0.4g0.2g
Valittu annoskoko9g4kcal0g0.4g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g48kcal0g4.7g2.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391378