Rukiiset rieskat

Yhteishyvän ruokamaailman ohje1/201

0. Sekoita kaikki keskenään ja taputtele 4 pyöreää rieskaa pellille.

Paista 225 asteessa 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Tarjatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)4.1g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Pikakaura+kuitu (Myllyn paras), annos 40g2.1g6.9kcal0.3g1g0.2g0.3g
Ruisjauho kokojyväjauho 1.5g4.6kcal0.1g0.8g0g0.2g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.2g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g39kcal1.2g4g1.8g1.2g
Valittu annoskoko9g20kcal0.6g2g0.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna4g10kcal0.3g1g0.5g0.3g
Arvot/100g100g226kcal6.9g23g10.3g6.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152528