Täysjyväteeleipä

Sekoita kaikki aineet keskenään ja muotoile pyöreitä, noin sentin paksuisia leipäsiä pellille.

Paista n. 15 min 225 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Ruttt87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvävehnäjauho (Liperin mylly), annos 100g4.9g18kcal0.6g3.4g0.1g0.5g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl0.4g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Juusto, mozzarella 1g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Oliiviöljy 0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g49kcal2g7.6g1g1g
Valittu annoskoko9g24kcal1g3.8g0.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna4g12kcal0.5g1.9g0.3g0.3g
Arvot/100g100g276kcal11.4g43.2g5.7g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258977