Katkarapu artisokilla

Paista sipulit ja herkkusienet about 5min.

lisää kanaliemi (voi olla v. viiniä), artisokat 8kpl, ruohosipulia, ja paprikat ja lämmitä muutama min. Lisää katkat ja laita kansi päälle ja anna hautua 3-4min.

Mausta suolalla, pippurilla, sitruunalla ja persiljalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Artisokka vedessä (Lidl)2.8g0.9kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Kanaliemi laimennettu 0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Herkkusieni 0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Keskikokoinen katkarapu (Rainbow), annos 180g2.8g2kcal0.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g7kcal1g0.4g0g0g
Valittu annoskoko9g4kcal0.5g0.2g0g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.3g0.1g0g0g
Arvot/100g100g41kcal5.7g2.3g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207280