Lämmin tonnikalavoileipä

Voitele kuitukunkut rasvalla.

Sekoita muut ainekset keskenään.

Voit myös maustaa seosta esim pippurilla ja suolalla.

Myös ketsuppi käy sekaan.

Sitten vaan sekosta kunkkupaloille paksu kerras ja lopuksi joseen vielä 2 siivua juustoa.

Sit uuniin 175C 20min.

Ja jopas on kuitua ja proteiinia :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Allu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)0.9g2.4kcal0.3g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Raejuusto HYLA, rasvaton, maustamaton (Valio), annos 200g1.6g1.1kcal0.2g0g0g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk2.7g2.7kcal0.6g0g0g0g
Kuitukunkku (Vaasaan&vaasan), annos 35g1.9g3.6kcal0.2g0.5g0.1g0.3g
Becel kevyt kasvirasvalevite 38% omega 3&6, annos 10g0.5g1.9kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g26kcal2.8g1g1g0.6g
Valittu annoskoko9g13kcal1.4g0.5g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.7g0.3g0.3g0.2g
Arvot/100g100g152kcal16.3g5.8g5.8g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102259