Hapankaali-uunimakkara

Hapankaali voideltuun uunivuokaan, päälle pilkotut makkarat, siirappia norona yli ainesten ja vielä muutama nokare voita.

Paista 225 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasilaisen hapankaali (100g)3.9g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Eetvartti a-lk grillimakkara (Snellman), annos 100g3.9g11kcal0.5g0.1g1g0g
Siirappi 0.6g1.8kcal0g0.4g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g32kcal1.2g1.2g2.4g0g
Valittu annoskoko9g16kcal0.6g0.6g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.3g0.3g0.6g0g
Arvot/100g100g182kcal6.9g6.9g13.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308610