Tonnikalapihvit

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho joukkoon.

Anna turvota ja mausta sitruunapippurilla ja yleismausteella.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n. 200-225 asteessa kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit on kimmoisia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Zibe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g5.3g5.8kcal1.3g0g0.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.9g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Korppujauho 0.4g1.6kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g22kcal3g0.8g0.6g0g
Valittu annoskoko9g11kcal1.5g0.4g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.8g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g126kcal17.2g4.6g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111089