Bolognesekastike vähähh

Ruskista jauheliha pieninä muruina oliiviöljyssä.

Silppua sipulit ja pilko valkosipuli.

Lisää jauhelihaan ja kuullota sipulit.

Lisää tomaattimurska ja fondi ja mustapippuri.

Lisää kerma - ei välttämätön.

Muutama porkkanasiivu antaa kastikkeelle extramakua.

Kastike pitää hauduttamisesta.

Tarkista maku ja lisää yrttimausteet maun mukaan viimeisenä.

Tiiviimpi muhennos maistuu myös leivän päällä juustoraastekuorrutuksella ja sopii mm. kukka- ja/tai parsakaali, kaali- ja kesäkurpitsavuokiin.

Kestää pakastamisen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy classico (Bertolli)0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Sipuli 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)4.7g1.4kcal0g0.2g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 2.3g8.3kcal0g0.1g0.9g0g
Basilika, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g24kcal0g0.8g2.2g0g
Valittu annoskoko9g12kcal0g0.4g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0g0.2g0.6g0g
Arvot/100g100g137kcal0g4.6g12.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139887