Kantarellichilikana

Paista erillisellä pannulla pienessä määrässä margariinia kantarellit kunnes niistä on neste melkein kokonaan hävinnyt.

Samaan aikaan paista kanat.

Lisää sipuli, maissi, chili sekä ruokakerma ja pavut chilikastikkeineen.

Lisää mukaan kantarellit ja anna hautua pienellä lämmöllä noin kymmenisen minuuttia.

huomio: pavut on papuja chilikastikkeessa, ja kana on kanaa valkosipulikuorrutettuna.

Lisukkeet mainittu nyt erikseen..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Daduw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)0g0kcal0g0g0g0g
Kantarelli 1.4g0.2kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Maissi jyvät 1.1g1.6kcal0g0.3g0g0g
Fetajuusto, Milbona0.5g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Papu, punainen (Kidney Bean (Campbell´s), annos 100g1.6g1.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kana 1.6g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Kevätsipuli espanja (Ica), annos 100g1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0g0.2kcal0g0g0g0g
Chilikastike, Felix0.8g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g18kcal1g1.8g0.6g0.2g
Valittu annoskoko9g9kcal0.5g0.9g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.3g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g106kcal5.8g10.5g3.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244361