Kanapasta, kesäkurpitsa-sipuli

Suikaloi kesäkurpitsa ja sipuli ohuiksi viipaleiksi, kuullota öljyssä.

Lisää broileri, paista kypsäksi.

Lisää kerma ja aurajuusto, lisää tarvittaessa mausteiksi esim yrttejä, suolaa ei välttämättä tarvitse jos aurajuuston maku riittää suolaksi mielestäsi.

Keitä samaan aikaan makaroonit kypsäksi.

Sekoita kypsät makaroonit kastikkeen joukkoon.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, marinoimaton (Kariniemi), annos 100g2.9g3.2kcal0.7g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Makaroni, pasta 1g3.2kcal0.1g0.6g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g0.5g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%2g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1.3g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g25kcal2g1.4g1.2g0g
Valittu annoskoko9g13kcal1g0.7g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.5g0.4g0.3g0g
Arvot/100g100g143kcal11.4g8g6.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76642