Pakkiksen pastavuoka

Paista jauhelihat ja sipulit.

Mausta.

Keitä makaronit suolavedessä.

Lämmitä 8 dl vettä ja sulata siihen hell-levite.

Yhdistä kaikki voideltuun vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.

Pasta 175 asteessa, kunnes juusto on sulanut.

NIIN HYVÄÄ!!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour HELL tuorejuusto 14%, annos 10g0.9g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.6g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras1.8g6.3kcal0.2g1.2g0.1g0.1g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g0g0.3kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1.8g4.1kcal0.3g0g0.3g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g25kcal1.2g2.4g1g0.2g
Valittu annoskoko9g13kcal0.6g1.2g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.3g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g146kcal6.9g13.8g5.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82978