Bataatti-vuohenjuustorisotto

Kuori ja kuutioi bataatit.

Pane ne paistovuokaan, pirskota päälle öljyä, suolaa ja pippuria.

Paista 225 asteessa noin 20 min. Valmista risotto.

Keitä kasvisliemi.

Kuumenna öljy kattilassa, lisää riisi ja kuullota hetki.

Lisää riisin joukkoon kasvislientä useammassa erässä niin, että edellinen liemi on ehtinyt aina imeytyä riisiin.

Seloita välillä.

Keitä seosta noin 20 min. Lisää joukkoon keittämisen loppuvaiheessa silputtu rosmariini, parmesaaniiraaste, pippuri ja bataattikutiot.

Ripottele vuohenjuusto pinnalle ja tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 2.3g1.9kcal0g0.4g0g0.1g
Oliiviöljy 0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Risottoriisi (Risella), 60g1.2g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Mascarpone gourmet (Rainbow), annos 50g0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto kuutioina suolavedessä pirkka (Pirkka), annos 50g0.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi4.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g20kcal0.4g2.6g0.4g0.2g
Valittu annoskoko9g10kcal0.2g1.3g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.1g0.7g0.1g0.1g
Arvot/100g100g115kcal2.3g14.9g2.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=425251