Bolognesekastike

Ruskista jauheliha (rypsiöljyssä) ja mausta suolalla, mustapippurilla ja yrittimausteella.

Pilko joukkoon sipuli ja valkosipuli ja lisää purkillinen tomaattimurskaa.

Lisää lihaliemikuutio ja tarpeen mukaan vettä.

Anna kastikkeen hautua miedolla lämmöllä n. puoli tuntia.

Lisää vettä mikäli neste pääsee kiehumaan pois.

Nauti esim.

spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1123 grammaa

Tristan

Tinde2 sanoi...

Ei kai nyt rasvaa voi olla 64% tästä annoksesta ??

lauantai 18.04.2009 klo 22:53

Hispidus sanoi...

Jep, lisäisi luotettavuutta jos olisi edes sinnepäin. Tosin eihän sivujen ehdot luotettavuudesta mitään maininneetkaan.

tiistai 06.07.2010 klo 22:48

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska Eldorado3.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy rainbow0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)3.9g8.9kcal0.7g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g23kcal1.4g0.4g1.6g0g
Valittu annoskoko9g11kcal0.7g0.2g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.4g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g130kcal8g2.3g9.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37940