Kanakaalilaatikko

Leikkaa kaali suikaleiksi ja hienonna sipuli.

pane riisit kiehumaan lihaliemeen suurehkoon kattilaan.

Lisää joukkoon hienonnettu kaali ja sipuli.

Hauduta hiljalleen n.15 min välillä sekoittaen.

paista kana ja sekoita se muiden aineiden joukkoon ja hauduta vielä hetki.

mausta seos ja kaada se voideltuun vuokaan.

kypsennä 175-asteisessa uunissa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2256 grammaa

Epica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)1.6g2kcal0.3g0g0.1g0g
Keräkaali, 100g3.9g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Puuroriisi (Myllynparas), annos 85g0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.3g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g10kcal0.6g1.2g0.2g0.2g
Valittu annoskoko9g5kcal0.3g0.6g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.2g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g55kcal3.4g6.9g1.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147201