Fetamössö

Pilko sipuli pieneksi silpuksi.

Laita fetapala kippoon ja sörssää se haarukalla.

Lisää joukkoon sipulit ja creme fraiche ja öljy sekottaen lusikalla samaan aikaan.

Sekoita kunnes öljy on sekoittunut kunnolla mössöön.

Lopuksi raasta myllyllä mustapippuria fetamössön päälle ja voila! Herkullinen lisäke on valmis.

Sopii hyvin leivän päälle, lihan kera, yms. Vain mielikuvitus on rajana.

(HUOM! kyseinen creme fraiche on ainoa joka sopii mössöön koostumukseltaan, muilla creme fraicheilla tulee liian löysää.)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Ditone
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto arla 8% (100g)3.8g5.7kcal0.6g0.2g0.3g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio3.8g5.3kcal0.1g0.2g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kylmäpuristettu rypsiöljy (Virgino)0.2g1.3kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g25kcal1.4g1g2g0g
Valittu annoskoko9g13kcal0.7g0.5g1g0g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.4g0.3g0.5g0g
Arvot/100g100g144kcal8g5.7g11.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114864