Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper1.2g8.4kcal0g0g0.9g0g
Sokeri 0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Ruisjauho Pirkka2.3g7.2kcal0.2g1.4g0g0.4g
Mustikka4.7g1.6kcal0g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g40kcal0.4g4.6g1.8g1.2g
Valittu annoskoko9g20kcal0.2g2.3g0.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna4g10kcal0.1g1.2g0.5g0.3g
Arvot/100g100g225kcal2.3g26.1g10.2g6.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133277