Täytetyt paprikat (jauheliha)

Tee jauhelihakastike-mössö, mausta pippureilla, oreganolla ja paprikalla.

Hauduta nesteet pois.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja laita päälle goudaviipaleet.

Uuniin 200 asteeseen vajaaks tunniks.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikuutiot rainbow0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)1.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g0g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 2.6g5.7kcal0.4g0g0.4g0g
Goudajuusto (Coop x-tra), annos 15g0.8g3kcal0.2g0g0.2g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g22kcal1.2g0.4g1.4g0.2g
Valittu annoskoko9g11kcal0.6g0.2g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.3g0.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g124kcal6.7g2.2g7.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343560