Aurajuustopunajuurivuoka

Keitä ja kuori punajuuret.

Raasta kypsät.

Kuullota sipuli pannulla.

Sekoita kaikki aineet keskenään ja laita uunivuokaan.

Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaa 5.9g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Aurajuusto0.6g2kcal0.1g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)0.6g0.7kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.3g0.5kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 0.9g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g13kcal0.4g0.8g0.8g0.2g
Valittu annoskoko9g7kcal0.2g0.4g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.1g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g73kcal2.2g4.4g4.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159217