Possun sisäfilee siiderikastikkeessa

-Leikkaa possunfile reiluiksi viipaleiksi.

-Kääntele viipaleet suolalla ja pippurilla maustelussa vehnäjauhossa.

-Paista öljyssä.

-Lisää pannulle hienonnettu sipuli ja kuutioitu omena.

-Hauduta.

-Kaada siideri pannulle ja kuumenna.

-Nosta lihat pois kastikkeesta.

-Lisää liemikuutio kastikkeeseen.

-Mausta soijalla ja keitä kokoon.

-Kuumenna lihapalat vielä kastikkeessa
-Lisää timjami

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Rebecka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun sisäfilee (Itse marinoitu), annos 480g4.4g8kcal1g0.2g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g1.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0g0.1kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kuiva omenasiideri (Raibow), annos 500g1.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g22kcal2g1g0.8g0g
Valittu annoskoko9g11kcal1g0.5g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.5g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g121kcal11.2g5.6g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82700