Feta-tonnikala-nuudelisalaatti

Keitä nuudelit paketin ohjeen mukaan vedessä, huuhdo nuudelit kylmällä vedellä, kun ne ovat kypsiä.

Pilko kurkku ja tomaatit sopivan kokoisiksi paloiksi ja laita salaattikulhoon, lisää valutetut fetajuustot ja tonnikala.

Lisää nuudeli.

Laita öljyä ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 570 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Apetina light salaattijuusto (Arla), annos 30g0.9g1.5kcal0.2g0g0.1g0g
Chilitonnikala (Rainbow), annos 185g2.9g6.4kcal0.4g0.1g0.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kurkku 0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Nuudelit, Blue Dragon Wholewheat, 1 levy1.3g4.2kcal0.2g0.8g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g26kcal1.6g2g1.2g0.2g
Valittu annoskoko9g13kcal0.8g1g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.4g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g146kcal9.1g11.4g6.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232656