Kevyt vadelmatorttu

Vaahdota kaksi munaa ja makeutusjauhe.

Lisää kuivat aineet.

Paista hetki 200 asteessa.

Tee sillä aikaa täyte:
Sekoita rahka, kaksi munaa ja makeutusjauhe (maun mukaan).

Lusikoi vähän paistuneen pohjan päälle.

Lisää vadelmat.

Paista kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g0.2g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g0.1g0.2kcal0g0g0g0.1g
Vehnänalkio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki4.3g2.4kcal0.4g0.2g0g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss1.2g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g16kcal1.4g0.8g0.6g0.2g
Valittu annoskoko9g8kcal0.7g0.4g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.4g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g91kcal7.8g4.4g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372983