Riisipuuro kaurajuomaan

Liota riisit yön yli vedessä.

Lisää kattilaan kiehumaan vesi kaurajuoma ja riisit.

Keitä kypsäksi hämmentäen pohjaan palamisen estämiseksi.

Mausta suolalla.

Nauti voisilmän tai kiisselin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g1.6g5.7kcal0.1g1.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.3g0kcal0g0g0g0g
Luomu kaurajuoma (Oatly), annos 100g5.9g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g16kcal0.4g3.2g0g0g
Valittu annoskoko9g8kcal0.2g1.6g0g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.1g0.8g0g0g
Arvot/100g100g88kcal2.2g18g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389139