Jääkarpalot kinuskilla (Kevennys)

Ainekset:
400 g karpalo
1,5 dl kevytkerma
1 dl fariinisokeri

Ohje:

Valmista kinuski lisäämällä kerma ja fariinisokeri kattilaan.

Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes kinuski on sopivan paksu.

Jaa karpalot 4 kulhoon, kaada kinuski kohmeisten karpaloiden päälle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Kevennys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karpalo 5.5g1.8kcal0g0.2g0g0.2g
Kevytkerma2.1g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Fariinisokeri1.4g5.6kcal0g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g20kcal0.2g3.4g0.4g0.4g
Valittu annoskoko9g10kcal0.1g1.7g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.1g0.9g0.1g0.1g
Arvot/100g100g110kcal1.1g18.9g2.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296382