Karppilihapullat

Sekoita voissa kuullotettu sipuli jauhelihaan.

Lisää kevytkermaviili ja kananmunat.

Mausta suolalla, pippurilla ja Välimeren yrttisekoituksella.

Muotoile lihapulliksi ja kypsennä pullia 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Annoksesta tulee pellillinen eli n. 30 lihapullaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.5g9kcal1g0g0.5g0g
Voi 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1.6g1kcal0g0.1g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.8g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g25kcal2.2g0.2g1.6g0g
Valittu annoskoko9g12kcal1.1g0.1g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.6g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g137kcal12.2g1.1g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111689