TC Harira

1) Kuullota lehtiselleriä, sipulia, persiljaa ja mausteista voissa viitisen minuuttia
2) Lisää linssit, tomaattipyree, vesi, korianteri ja viipaloitu kana
3) Hauduta kannen alla 25 minuuttia
4) Lisää pasta
5) Hauduta vielä viisi minuuttia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtiselleri 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kananpojan Paistetut Sisäfileet (Kariniemen)1.1g1.6kcal0.3g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Voi 0g0.3kcal0g0g0g0g
Persilja0.1g0kcal0g0g0g0g
Kurkuma, annos 2g0g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.4g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Korianteri, tuore, annos 20g0.1g0kcal0g0g0g0g
Spaghetti myllynparas0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vihreät linssit (Gogreen), annos 100g1.5g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g9kcal0.8g0.6g0g0.2g
Valittu annoskoko9g5kcal0.4g0.3g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.2g0.2g0g0.1g
Arvot/100g100g52kcal4.5g3.4g0g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436481