Kantarellichilikana

Paista erillisellä pannulla pienessä määrässä margariinia kantarellit kunnes niistä on neste melkein kokonaan hävinnyt.

Samaan aikaan paista kanat.

Lisää sipuli, maissi, chili sekä ruokakerma ja pavut chilikastikkeineen.

Lisää mukaan kantarellit ja anna hautua pienellä lämmöllä noin kymmenisen minuuttia.

huomio: pavut on papuja chilikastikkeessa, ja kana on kanaa valkosipulikuorrutettuna.

Lisukkeet mainittu nyt erikseen..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Daduw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)0g0kcal0g0g0g0g
Kantarelli 13g2.2kcal0.2g0.1g0.1g0.2g
Chili paprika punainen4.5g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Maissi jyvät 10g14kcal0.3g2.5g0.2g0.4g
Fetajuusto, Milbona5g14kcal1g0g1.1g0g
Papu, punainen (Kidney Bean (Campbell´s), annos 100g15g11kcal0.8g2.6g0.1g0.7g
Kana 15g28kcal3g0g1.8g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kevätsipuli espanja (Ica), annos 100g10g3kcal0.2g0.7g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.3g1.6kcal0g0g0.2g0g
Chilikastike, Felix7.5g7.5kcal0.2g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g169kcal11.6g15.8g7g2.6g
Valittu annoskoko80g84kcal5.8g7.9g3.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna40g42kcal2.9g4g1.8g0.7g
Arvot/100g100g106kcal7.3g9.9g4.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244361