Sipulikeitto

Pilko kaali ja laita se veteen kiehumaan.

Lisää joukkoon kasvisliemikuutio tai kaksi.

Kuullota sipulit, herkkusienet ja valkosipuli.

Lisää ne kattilaan.

Mausta adzikalla ja anna kiehua vielä puolisen tuntia.

Syö leipäkuutioiden tai smetanasilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Herkkusieni 3.1g0.5kcal0.1g0g0g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali16g3.3kcal0.2g0.5g0g0.3g
Adzika kaste 220ml0.8g1.3kcal0g0.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g44kcal1.4g4g2.2g1.2g
Valittu annoskoko80g22kcal0.7g2g1.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna40g11kcal0.4g1g0.6g0.3g
Arvot/100g100g28kcal0.9g2.5g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312149