Kana-paprikapannu

Leikkaa broilerisuikaleet kuutioiksi ja sekoita kuutioiden joukkoon suola, kananmunan valkuainen ja vehnäjauho.

Huuhdo ja paloittele paprika.

Kuumenna öljy pannussa ja lisää broilerikuutiot.

Paista niitä koko ajan sekoittaen, kunnes ne ovat kauniin värisiä.

Nosta palat erilliseen kulhoon ja paista paprikoita pari minuuttia sekoittaen.

Pane sen jälkeen broileri takaisin pannuun.

Sekoita keskenään kastikeaineet: vesi, soija ja vehnäjauho.

Lisää kastike muiden aineiden joukkoon ja kiehauta ruoka.

Avot! Valmista tuli! Hyvää ja helppoa :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Latvis89
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, naturel (Rainbow), annos 100g33g31kcal6.6g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 3.8g1.6kcal0.4g0g0g0g
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g1.6g5.7kcal0.2g1.2g0g0g
Paprika vihreä 8.7g1.9kcal0.1g0.2g0g0.2g
Paprika, punainen8.7g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Paprika keltainen 8.7g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 2g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g1.1g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g120kcal15.4g6.4g3.4g1.2g
Valittu annoskoko80g60kcal7.7g3.2g1.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna40g30kcal3.9g1.6g0.9g0.3g
Arvot/100g100g75kcal9.6g4g2.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377928