Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli rypsiöljyssä.

Laita juurekset kiehumaan kasvisfondilla maustettuun veteen.

Lisää tomaattikastike ja ruskistettu jauheliha.

Anna kiehua hiljalleen 15-20 min. Mausta ja ripottele päälle runsaasti tuoretta basilikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Nasu58
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen26g36kcal4.9g0g1.8g0g
Keittojuurekset, Pirkka (porkkana, lanttu, selleri, palsternakka, purjo, persilja)26g7.8kcal0.3g1.4g0.1g0g
Sipuli 5.2g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Heinz tomato frito (Heinz), annos 400g21g20kcal0.4g2.9g0.8g0g
Rypsiöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Basilika, tuore 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana161g156kcal11.4g9g8g0.2g
Valittu annoskoko80g78kcal5.7g4.5g4g0.1g
Annoskoko puolitettuna40g39kcal2.9g2.3g2g0.1g
Arvot/100g100g97kcal7.1g5.6g5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163210