Karppilihapullat

Sekoita voissa kuullotettu sipuli jauhelihaan.

Lisää kevytkermaviili ja kananmunat.

Mausta suolalla, pippurilla ja Välimeren yrttisekoituksella.

Muotoile lihapulliksi ja kypsennä pullia 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Annoksesta tulee pellillinen eli n. 30 lihapullaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha49g82kcal9.3g0g4.9g0g
Voi 1.1g7.6kcal0g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 14g9kcal0.4g0.7g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 7g10kcal0.9g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana161g221kcal21.4g2.2g14g0.4g
Valittu annoskoko81g111kcal10.7g1.1g7g0.2g
Annoskoko puolitettuna40g55kcal5.4g0.6g3.5g0.1g
Arvot/100g100g138kcal13.3g1.4g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111689