Karibialainen kalakeitto

Kuumenna öljy kattilassa.

Kuullota pilkottuja valosipulinkynsiä.

Kaada päälle vesi sekä kalaliemikuutiot ja kiehauta.

Lisää keittojuurekset sekä tomaattimurska ja mausteet.

Keitä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Paloittele kalafilee annospaloiksi, lisää keittoon ja anna kypsyä.

Ripottele pinnalle tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Alwiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 14g11kcal2.5g0g0.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.4g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 14g4.8kcal0.2g0.8g0g0.4g
Tomaattimurska 14g4.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kurkuma, annos 2g0g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 1.4g0.4kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana161g60kcal5.8g3.2g2.2g1.4g
Valittu annoskoko80g30kcal2.9g1.6g1.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna40g15kcal1.5g0.8g0.6g0.4g
Arvot/100g100g38kcal3.6g2g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216804